понеділок, 23 березня 2015 р.

Про діяльність педагогічного колективу щодо стимулювання позитивного ставлення до учіння, розвитку інтересу до навчання


Методична робота - цілісна система дій і заходів, спрямована на підвищення кваліфікації та професійної майстерності кожного педагогічного працівник, досягнення позитивних результатів навчально-виховного процесу.
Уасть у методичній роботі має бути професійним обовязком кожного вчителя.
У школі проведено засідання педагогічної ради "Про діяльність педагогічного колективу щодо стимулювання позитивного ставлення до учіння, розвитку інтересу до навчання".
Форма проведення : "Банк ідей".
У школі проведено засідання шкільних методичних об`єднань:
1. ШМО природничо-математичного циклу за темою Формування життєвих компетентностей на уроках через використання сучасних інноваційних технологій".
2. Серед учителів початкових класів проведено круглий стіл "Текстоцентричний підхід до навчання в початковій школі". Проведено тренінг "практикуємо урок разом".
3. Учителі суспільно-гуманітарного циклу провели засідання круглого столу "Інноваційні технології навчання: пошуки, проблеми, знахідки"


 

Педагогічна рада в школі є генератором творчих ідей. Практикуємо проводити як традиційні, так і нетрадиційні засідання: педрада - вернісаж думок "Від самовдосконалення до самовизначення", педрада - ділова гра "Удосконалення самоосвіти вчителя - важливе завдання".

Немає коментарів:

Дописати коментар